Permise auto și înmatriculări

A N U N Ț

În zilele de sâmbătă 15.06.2024 și 29.06.2024, S.P.C.R.PC.I.V. Timiș va avea program de lucru între orele 8:30 – 15:30 pe compartimentul de înmatriculări, cu programări exclusiv ONLINE!

A N U N Ț 

ANUNȚ DE OCUPARE A UNUI POST DE AGENT DE POLIȚIE LA NIVELUL S.P.C.R.P.C.I.V. TIMIȘ

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timiș scoate la concurs un post de agent principal prevăzut cu gradul de Agent de poliție – arma: Evidenta auto, unitatea: Inst.Pref.Jud.Timis – Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor , jud. TIMIȘ, MUNICIPIUL TIMISOARA, Domeniu de activitate: Înmatriculare și evidența vehiculelor rutiere Pentru detalii consultați link-ul https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=2033

A N U N Ț 
Solicitările multiple din partea cetățenilor au condus la luarea deciziei de a lucra în prima zi de weekend din următoarele două săptămâni, respectiv în data de 10 februarie și 17 februarie 2024, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Timiș va întreprinde următoarele activități:
1) examinare la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere pentru care programarea/reprogramarea candidatului se face în zilele de luni, miercuri și joi în intervalul orar 08:30 – 15:30 la sediul SPCRPCIV Timiș (Iulius Town) cu dosarul de examinare și cartea de identitate;
2) înmatricularea sau transcrierea vehiculelor se poate face în intervalul orar 08:30 – 16:00 la sediul SPCRPCIV Timiș (Iulius Town) fără programare în limita locurilor disponibile.

Formulare tipizate gestionate la nivelul SPCRPCIV TIMIȘ

 

 

A N U N Ț  

Din cauza lipsei de personal existente la nivelul serviciului, se menține măsura suspendării activității ghișeului cu bonuri de ordine la compartimentul înmatriculări și evidența vehiculelor. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

A N U N Ț  

Din cauza lipsei de personal existente la nivelul serviciului, în perioada 24.04.2023 – 05.05.2023 se suspendă activitatea ghișeului cu bonuri de ordine la compartimentul înmatriculări și evidența vehiculelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!