Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte

COMUNICAT DE PRESĂ (17.03.2020) PRIVIND MĂSURILE LUATE DE DIRECȚIA GENERALĂ DE PAȘAPOARTE ÎN VEDEREA PREVENIRII RĂSPÂNDIRII COVID-19

Comunicat (format .pdf)

—–

ATENȚIE!

PRELUAREA CERERILOR DE ELIBERARE A PAȘAPOARTELOR SE VA REALIZA NUMAI PENTRU PERSOANELE CARE PREZINTĂ DOCUMENTE DIN CARE REZULTĂ NECESITATEA UNOR CĂLĂTORII CARE SE VOR EFECTUA ÎN CEL MULT 30 DE ZILE DE LA DEPUNEREA CERERII.

RECOMANDĂM CETĂȚENILOR CA ANTERIOR EFECTUĂRII PROGRAMĂRII ON-LINE, SĂ TRANSMITĂ LA CĂSUȚA DE E-MAIL: pasapoarte@prefecturatimis.ro sau pasapoarte-tm@mai.gov.ro, DOCUMENTELE DIN CARE REZULTĂ NECESITATEA UNOR CĂLĂTORII CARE SE VOR EFECTUA ÎN CEL MULT 30 DE ZILE DE LA MOMENTUL ÎNREGISTRĂRII CERERII, ÎN VEDEREA VALIDĂRII ACESTORA.

Serviciile pentru care nu se fac programări on-line (cereri privind exercitarea dreptului la liberă circulație în străinătate / istoric pașapoarte / scutire taxe vamale, furnizări de date din Registrul Național de Evidență a Pașapoartelor Simple, petiții și informații de interes public) și eliberarea adeverințelor / comunicărilor corespunzătoare, vor fi efectuate exclusiv prin corespondență poștală la adresa str. Aristide Demetriade, nr. 1, Complex Iulius Mall, etaj 1, Timișoara sau prin email la adresa pasapoarte-tm@mai.gov.ro, numai persoanelor care prezintă documente care justifică urgența solicitării.

Pentru audiențe și relații suplimentare vă rugăm să ne contactați, în timpul programului de lucru, la numărul de telefon 0256227292.

—–

ATENȚIE!

Activitatea de lucru a S.P.C.P. Timiș la punctul de lucru mobil Lugoj este suspendată temporar până la data de 31.03.2020.

—–

IMPORTANT!

Serviciile pentru care nu se fac programări on-line (adeverințe, furnizări de date din Registrul Național de Evidență a Pașapoartelor Simple, petiții și informații de interes public), vor fi efectuate exclusiv prin corespondență poștală la adresa str. Aristide Demetriade, nr. 1, Complex Iulius Mall, etaj 1, Timișoara sau prin email la adresa pasapoarte-tm@mai.gov.ro

Pentru a verifica lista completă a anunțurilor importante, faceți click aici