Audiențe la domnul subprefect Sorin Gabriel Ionescu

Rolul audiențelor reprezintă nu numai respectarea unui drept prevăzut prin lege ci este și o bună și reală posibilitate de cunoaștere, la modul direct, a problemelor cu care se confruntă cetățenii.
Timișul este cel mai mare județ ca suprafață din România. Este absolut evident faptul că timișenilor aflați în zone mai îndepărtate de Timișoara le este dificil să ajungă în audiență la Instituția Prefectului, motiv pentru care ne vom deplasa noi, organizând audiențe în localitățile județului. Este normal ca Prefectura să fie mai aproape de timișeni și astfel facilităm ocazia de a-i întâlni pe cei interesați, de a-i asculta, și de a căuta și oferi soluții problemelor, în temeiul legii.
Luni, 19 septembrie 2022, între orele 15.30-17.30, programul de audiențe îl voi susține în comuna CHEVEREȘU MARE, însoțit de reprezentanți ai următoarelor instituții: Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale Timiș, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Timiș, Oficiul de Cadastru Timiș. Înscrierile se vor putea face fie la Primaria Cheveresu Mare, fie online pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Timiș:

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume, prenume * Domiciliu, reședința * Telefon E-mail * Subiect

Mesaj*
Cod de siguranță*